7.2 C
Brno
Úterý, 30 dubna, 2024

Co u psích granulí znamená označení holistické?

Psi stejně jako lidé, jsou různí a mají různé požadavky na výživu, každému vyhovuje něco jiného. Vyvážené krmivo z kvalitních surovin je však naprostým základem. Holistická krmiva jsou stále oblíbenější, čím se liší?

Složení je důležité

Možná se ještě z dětství u babičky vybavujeme, že pes se krmil zbytky od stolu. Tato doba už je naštěstí pryč, majitelé psích mazlíčků se snaží zajistit jim to nejlepší pro dobrou kondici i zdraví. Psí krmivo je sestavené na míru jejich potřebám a jsou v něm obsaženy všechny potřebné živiny, včetně minerálů a vitamínů. Pro mnoho z nás jsou pohodlným způsobem, jak zajistit psovi vše potřebné, granule. Psi je dobře přijímají, jsou snadno stravitelné, bez problémů uhlídáme dávkování, které právě náš pes potřebuje výhodou je i snadné skladování. Nabídka granulí je však velmi široká a jednotlivé typy se liší nejen cenou, ale především složením. Vybírat proto musíme pečlivě a sledovat také složení, které je na houby balu napsáno. V poslední době jsou velmi populární holistické granule, Které kromě zajištění potřebných živin mají i něco navíc.

Bylinky navíc pro lepší zdraví

Holistický přístup je téměř filozofický přístup k sobě samému i životu, obecně zaměřený především na soulad s přírodou a přirozenou podporou zdraví. Případným problémům se tak snaží předcházet a nikoli léčit až jejich důsledky. Psi jsou masožravci a jejich strava tak musí obsahovat především dostatek bílkovin a tuků. V holistickém krmivu tyto složky převažují a doplňují je kvalitní sacharidy, byliny, zelenina či ovoce. Přidávají se především proto, že pomáhají zlepšit kvalitu srsti, zvýšit imunitu nebo mají dobrý vliv na trávení a celkově přispívají k lepší kondici psa.

V holistických krmivech jsou různé složky zastoupené tak, abychom psovi dodali opravdu kvalitní stravu a také něco navíc, co pomáhá jeho zdraví a ochraňuje organismus, aby správně fungoval. Kromě kvalitního krmiva zajistěte, aby měl pejsek v misce vždy dostatek čisté vody a aby měl svůj psí pelíšek na klidném místě, kde se bude cítit v bezpečí a může načerpat síly a dopřát si odpočinek.

- Komerční sdělení-magazín

Mohlo by vás zajímat

- Komerční sdělení-magazín
- Komerční sdělení-PR články
- Komerční sdělení-magazín

Doporučené články z rubriky

- Komerční sdělení-aktuality